Politie zoekt getuigen van brandstichting

zaterdag 11 januari 2014

Tiel - Rond 07.45 uur zaterdagmorgen werd de bewoner van een woning aan de Nieuwe Tielseweg opgeschrikt door een harde knal. De voordeur bleek vernield en de woning stond vol rook, vermoedelijk als gevolg van vuurwerk. Na de melding was de politie snel aanwezig. Agenten hebben in de woning de bewoner aangeroepen, die bleek ongedeerd. In de omgeving is nog uitgekeken naar (een) eventuele verdachte(n), maar er werd niemand meer aangetroffen. De politie is bezig met een onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

De brandweer heeft met warmtebeeld gekeken, er bleek geen vuur in de woning.De recherche en forensische opsporing zijn meteen met een onderzoek gestart. Ookis er een buurtonderzoek gedaan.De politie vermoedtdat het gaat om ontploftvuurwerk. De bewoner heeft aangifte gedaan van brandstichting of vernieling.

Getuigen die rond het genoemde tijdstip iets verdachts bij de woning of in dedirecte omgeving hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met deDistrictsrecherche in Tiel via telefoon 0900-8844.

2014003896

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tiel | 112 alarmeringen Tiel | Goedkoop Tanken in Tiel | Supermarkten in Tiel | Weerbericht Tiel