Tiel | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Twee aanvullende aanhoudingen voor overval tankstation

overval / beroving

Tiel - Maandagmiddag 8 april werd een 17-jarige man uit Tiel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een tankstation aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel op 25 maart 2013. Dinsdag 2 april werd ook een 16-jarige man uit Tiel aangehouden op verdenking van dezelfde feiten.

Op 25 maart kwamen even voor half negen twee jongens de shop vanhet tankstation binnen. Een van de jongens was in het bezit van een vuurwapen.De aanwezige medewerker was op dat moment in een andere ruimte. De jongens warenenkele seconden in de shop en verdwenen toen. Ze maakten niets buit. Twee16-jarige verdachten uit Tiel konden snel aangehouden worden. Beide zijn invrijheid gesteld. Hun betrokkenheid bij de overval werd niet aangetoond.

De op 2 en 8 april aangehoudenmannenwerden overgebracht naarhet politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De ouders zijn van hetvoorval in kennis gesteld.

2013027850

Soortgelijke berichten

Drie aanhoudingen na inbraakpoging tankstation
Oisterwijk

Twee aanhoudingen na poging overval tankstation
Roosendaal

Getuigen gezocht gewapende overval tankstation
Hoogeveen

Aanhoudingen drugsbezit
Groningen

Aanhoudingen brandstichting
Zierikzee

Aanhoudingen fietsdiefstallen
Venray

Tankstation overvallen
Enschede

Tankstation overvallen
Arnhem

Tankstation overvallen
Eindhoven

Tankstation overvallen
Alphen Aan Den Rijn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio