Tiel | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Verdachte schietincident aangehouden

schietpartij

Omstreeks 11.00 uur vond er een schietincident plaats op de Wadenoijenlaan. Hierbij raakte een 64-jarige man uit Tiel zwaargewond. Rond 13.00 uur meldde een 61-jarige verdachte zich bij het politiebureau zijn woonplaats Tiel.
Na de melding troffen ambulance en politie het slachtoffer aan buiten het winkelcentrum Kwadrant. Hij is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct met onderzoek en het horen van getuigen. De Technische Recherche deed nauwgezet sporenonderzoek. Rond 13.00 uur meldde zich een 61-jarige verdachte bij het bureau in Tiel. De man is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Na zijn aanhouding is hij ingesloten voor verhoor door de recherche. Hierdoor wordt mogelijk de aanleiding tot dit incident duidelijk. Heeft u maandagmorgen iets gezien wat te maken kan hebben met dit incident, dan kunt u zich melden bij de politie in Tiel op telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u behoefte hebt aan slachtofferhulp, bel dan met 0900-0101 (15)

Soortgelijke berichten

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Verdachte aangehouden voor schietincident
Enschede

Schietincident in bus
Almere

Verdachte schietincident Australihavenweg aangehouden
Amsterdam

Verdachte schietincident aangehouden
Almere

Politie onderzoekt schietincident
Groningen

Update schietincident Utrecht
Utrecht

Aanhouding schietincident Multatulistraat
Rotterdam

Verdachte schietincident aangehouden
Roermond

Update 2: schietincident Zwolle
Zwolle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio