Aanhoudingen met drugs

donderdag 19 januari 2017

Tiel - Bij voertuigcontroles heeft de politie in Tiel vier verdachten aangehouden die in het bezit waren van verdovende middelen.

Woensdagavond controleerden agenten en auto op de Industrieweg. Zij controleerden de auto op de aanwezigheid van inbrekersgereedschap. In de auto werden spullen aangetroffen die gebruikt worden bij het nuttigen van drugs. Op de vraag of de man drugs bij zich had, kwam een zakje met meer dan 50 gram speed tevoorschijn. Daarnaast had de bestuurder 9 zakjes met ketamine bij zich. De man werd aangehouden. Daarnaast werd zijn auto in beslag genomen.

Later in de nacht controleerden agenten op de Princes Beatrixlaan een auto met drie inzittenden. Naast de bestuurdersstoel zagen ze een zakje liggen met pillen die heel veel leken op XTC. Ook stond voor de bijrijdersstoel een jerrycan met 5 liter van een stroperige substantie. Dit bleek later GHB te zijn.

De bestuurder, een 30-jarige man zonder vaste verblijfplaats, werd aangehouden. Zijn passagiers, een 25-jarioge vrouw en een 40-jarige man, beiden uit Tiel werden eveneens aangehouden.

Alle verdachten werden op het politiebureau ingesloten.

 

2017029267/2017029325 bvi

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tiel | 112 alarmeringen Tiel | Goedkoop Tanken in Tiel | Supermarkten in Tiel | Weerbericht Tiel