Jongen beroofd op straat

maandag 28 november 2016

Tiel - In Tiel is zondagavond omstreeks 21.30 uur een 17-jarige jongen het slachtoffer geworden van een beroving. Hij raakte daarbij lichtgewond. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden. Of er wat is buitgemaakt is niet bekend.

De jongen liep op de Jan van der Gripstraat in Tiel achter de EMTE supermarkt. Daar werd hij plotseling van achteren gepakt en naar achteren getrokken. De dader vroeg hem alles van waarde af te geven. Het slachtoffer wist zijn belager nog een vuistslag in het gezicht te geven. Hierop werd het slachtoffer met iets scherps in zijn arm gestoken. Dankzij een dikke mouw liep hij alleen wat krassen op aan zijn arm. Hierop rende de dader hard weg.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving. Mocht u informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2016581448  fdv

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tiel | 112 alarmeringen Tiel | Goedkoop Tanken in Tiel | Supermarkten in Tiel | Weerbericht Tiel